Categories
Rotary aktivnosti

Posjeta RC Novi Sad – Dunav

Dana 25.07.2019.g. tročlana delegacija našeg bratskog kluba Rotary Club Novi Sad-Dunav, na čelu sa aktuelnom predsjednicom Anom Hegediš Lalić, posjetila je naš redovni sastanak, koji je upriličen u predivnom ambijentu.
Ovo je prvi sastanak naša dva kluba u novoj rotarijanskoj godini, na kome su određene dalje smjernice zajedničkog djelovanja. Istaknuta je odlična saradnja naših klubova u prošloj rotarijanskoj godini, kada je novosadskim klubom predsjedavao Zoran Simović, koji je bio prisutan i na ovom sastanku te je zaključeno da se zajedničko druženje i služenje naša dva bratska kluba nastavi istim intezitetom.
Povod posjete je bio naš projekat “Česma” i želja naše novosadske braće da su uključe i finansijski podrže taj naš Distriktni grant. Predsjednik Rotary Club Bijeljina Zoran Perić je vodio sastanak, u prisustvu većine članova Upravnog odbora našeg kluba. Nakon zvaničnog dijela sastanka, nastavilo se sa druženjem u izuzetno prijatnoj i bratskoj atmosferi.
Potrudili smo se da što bolje ugostimo članove našeg bratskog kluba pa je napravljen izuzetak i sastanak nije održan u prostorijama našeg kluba nego u Starom Ugljeviku, na imanju našeg istaknutog člana Radovan Radovanovic.