Categories
Rotary aktivnosti

Zajednički sastanak u Hotelu “Metropol” Beograd

Dana 17.10.2018. godine u Hotelu “Metropol” u Beogradu održan je zajednički sastanak RC Beograd Stari Grad, RC Loznica i RC Bijeljina.

Delegacija našeg kluba u sastavu: Aleksandra Letić, Radovan Radovanović, Tešo Mojić, Slaviša Stojanović i Nebojša Simić, rado se odazvala pozivu naših prijatelja iz RC Beograd Stari Grad, koji je inače jedan od najboljih beogradskih rotari klubova.
Sastanku je prisustvovalo oko 40-ak rotarijanaca. Sastanak je odlično organizovan te su domaćini opravdali epitet jednog od najboljih beogradskih klubova. Tom prilikom održano je jedno interesantno predavanje, vezano za definisanje ciljeva.
Između ostalog, to je bila odlična prilika da predstavimo i promovišemo naš klub te da uspostavimo bliže odnose sa RC Beograd Stari Grad. Lozničani su naši zajednički prijatelji (jer su njihov kumovski, a naš bratski klub), tako da su naši domaćini imali predznanje o radu našeg kluba. Između ostalog, razgovarali smo o apliciranju za Global grant te je naš past president Aleksandra Letić održala kraće predavanje na tu temu, prenijevši im naša pozitivna iskustva u vezi s tim.
Sastanak se završio zajedničkom večerom, uz dobro raspoloženje i obećanje da će u budućnosti biti još dosta ovakvih susreta.