Categories
Rotary aktivnosti

Rotarijanska kobasicijada

Na poziv RC Sremska Mitrovica, tročlana delegacija RC Bijeljina je dana 21. februara 2020. godine prisustvovala tradicionalnom druženju rotarijanaca u Sr. Mitrovici. Čuvena rotarijanska kobasicijada je te večeri okupila stotinjak rotarijanaca iz Srbije, Crne Gore i BiH. Među gostima je bila i predstavnica Rotari Internacionala Rejčel Hermes iz SAD. Druženje je upriličeno u restoranu “Lasta”. 

Tom prilikom je našoj delegaciji, u sastavu Radovan Radovanović, Slaviša Stojanović i Srđan Mihajlović, bila ukazana čast da sjede za guvernerskim stolom, u društvu aktuelne guvernerke D-2483 Ljiljane Lainović, past guvernerima D-2483 Vladimirom Matićem i Veliborom Zolakom i dolazećim guvernerom D-2483 Danilom Ljevnaićem. 

Pored održanog takmičenja za najbolju sremsku kobasicu, te večeri su uručene 4 PH značke zaslužnim članovima RC Sremska Mitrovica. Iz Distrikta 1910 su, pored predstavnika našeg kluba, bili prisutni i dva predstavnika RC Banja Luka. Domaćini su odlično organizovali ovo druženje rotarijanaca iz 11 rotari klubova, na kome smo, uz tamburaše, vino, bogatu trpezu i divno društvo, ostali do “sitnih sati”. Služenje i druženje!