Categories
Rotary aktivnosti

Osvojeno prvo mjesto na “Fudiju”

Tradicionalna manifestacija “Food contest”, u organizaciji RC Novi Sad Dunav, održala se dana 09.06.2018. godine u Nacionalnom parku “Fruška Gora”. Kao i prethodnih godina, članovi našeg kluba su uzeli učešća u ovom događaju.

Ovoj manifestaciji prisustvovalo je preko 150 rotarijanaca iz Srbije, Mađarske i BiH. Naša 14-o člana delegacija je bila najbrojnija i jedina iz Distrikta 1910.
Po prvi put, ove godine RC Bijeljina je imala takmičarsku ekipu u spremanju hrane. U konkurenciji 7 ekipa, predstavnici našeg kluba su osvojili prvo mjesto sa spremljenim “rižotom s tartufima”. Dobra organizacija i timski rad, sjajan izbor spremljenog jela i svesrdna pomoć naših “Inervilki” su bila dobitna kombinacija.
Ponovo je potvrđena činjenica da smo lider rotarijanstva u regionu, jer smo i ovom prilikom bili svojevrsna “gravitaciona tačka” oko koje su se okupljali rotarijanci iz Šapca, Beograda, Sremske Mitrovice, Stare Pazove, Novog Sada…. Srdačnost, neposrednost i dobro raspoloženje, po čemu su bijeljinski rotarijanci prepoznatljivi, uz odličnu hranu i velik izbor pića, bili su neodoljivi za mnoge toga dana.
Sve u svemu – jedno divno rotarijansko i porodično druženje, koje je promovisalo sve one vrijednosti zbog kojih smo u rotariju. ​​​​​​