Categories
Rotary aktivnosti

12. Međunarodni karneval u Šapcu

Na poziv našeg kumovskog kluba Rotary Club Sabac, dana 14.09.2019. godine, delegacija bijeljinskih rotarijanaca uzela je učešće na 12. Međunarodnom Karnevalu u Šapcu. Ovom prilikom, predsjednik Rotary Club Bijeljina Zoran Perić, ceremonijal majstor Славиша Стојановић i rizničar Inner Wheel Club Bijeljina Rosa Stojanović prisustvovali su i šabačkoj paradi ponosa, u kojoj je učestvovalo 600 beba i trudnica.
Kao i mnogo puta do sada, šabački rotarijanci su bili odlični domaćini i pored predstavnika našeg kluba ugostili su predstavnike Rotary club Stari grad, Rotary Club Stara Pazova, Rotary Club Doboj i Rotary Club Sremska Mitrovica. Takođe, ovom prelijepom druženju prisustvovao je dolazeći Guverner Distrikta 2483 g-din Danilo Ljevnaic, dokazani prijatelj našeg kluba.
U karnevalskom raspoloženju, tridesetak rotarijanaca iz D-1910 i D-2483 imali su priliku da uživaju u programu koga su izvodili učesnici iz Srbije, S. Makedonije, Slovenije, Malte, Bugarske, Grčke i Italije.
Nakon zvaničnog završetka karnevalskog programa, u kojem se takmičilo 29 karnevalskih grupa, rotarijansko druženje je nastavljeno uz večeru, u prestižnom restoranu “Divino”.