Categories
Rotary aktivnosti

Tradicionalno rotarijansko druženje u Zasavici

Dana 21.12.2019. godine, Rotary Club Sremska Mitrovica organizovao je tradicionalno rotarijansko druženje u Zasavici, na kojem su bili prisutni predstavnici našeg kluba Tešo Mojić i Slaviša Stojanović.
Ovom prilikom domaćini su organizovali takmičenje u pravljenju kobasica, nakon čega je 80-ak rotarijanaca iz Srbije, Crne Gore i BiH uživalo u prelijepom ambijentu Parka prirode “Zasavica”, uz sremačke tamburaše, kuvanu rakiju i bogatu trpezu.
Ovo je bila još jedna prilika da se učvrste stara prijateljstva i steknu nova rotarijanska poznanstva. Druženju su prisustvovali i Past Guverner D-2483 Vladimir Matić, dolazeći Guverner istog Distrikta Danilo Ljevnaić, kao i predstavnici 11 klubova iz D-2483 i tri kluba iz D-1910. Naša delegacija je, kao i mnogo puta do sada, primljena sa velikim uvažavanjem te su svi prisutni rotarijanci imali samo riječi hvale za rad našeg kluba.
Ta potvrda nesebičnog rada i zalaganja daje nam snagu da nastavimo da i dalje promovišemo RC Bijeljina u rotarijanskoj zajednici. Druženje i služenje!!!