Categories
Rotary aktivnosti

Proslava slave RC Sabac

Dana 03.06.2019.g. naš kumovski klub Rotary Club Sabac okupio je u restoranu “Manjež” 50-ak rotarijanaca iz regiona, povodom obilježavanja i proslave njihove klupske krsne slave Sv. Car Konstantin i carica Jelena.
Kao i svaki put do sada, naš klub se odazvao pozivu domaćina, te je delegacija Rotary Club Bijeljina na čelu sa predsjednikom Bojan Jelicprisustvovala ovom lijepom događaju. Pored predsjednika, u delegaciji našeg kluba su bili ceremonijal majstor Славиша Стојановић, inače ICC chair za Srbiju i Radovan Radovanovic, dugogodišnji član kluba. U bijeljinskoj delegaciji su takođe bile Rosa Stojanović i Slavica Radovanović, članice Inner Wheel Club Bijeljina.
Pored domaćina i predstavnika našeg kluba, koji je bio jedini iz Distrikta 1910, ovom skupu su prisustvovali i predstavnici Rotary Club LoznicaRotary Club Sremska Mitrovica i Rotary Klub Beograd AVALA.
Predusretljivi domaćini su dobrom organizacijom i prijateljskom srdačnošću učinili da ovo veče bude parada dobre volje i prijateljstva. Fantastična atmosfera, praćena dobrom muzikom i raspoloženjem uz posebnu pažnju i poštovanje koje su nam pružili naši osvjedočeni prijatelji i kumovi iz Rotary Club Sabac, učinili su da ovo veče ode u nezaborav.