Categories
Rotary aktivnosti

Proslava 10-ogodišnjice RC Niš Centar

Dana 10.03.2018. godine u niškom Hotelu “Ideo” organizovana je proslava desetogodišnjice postojanja RC Niš Centar. Ceremoniji proslave ovog jubileja prisustvovala je i tročlana delegacija RC Bijeljina te dvije članice Inervil kluba Bijeljina (u osnivanju).

Svečanosti je prisustvovalo preko 100 rotarijanaca iz preko deset klubova iz Distrikta 2483 te naša delegacija, kao predstavnici jedinog kluba iz Distrikta 1910. Ovom važnom događaju za RC Niš Centar prisustvovao je i guverner Distrikta 2483 g-din Branislav Ranđelović, koji je upriličio kraći radni sastanak sa predstavnicima našeg Rotari kluba.
Kao i mnogo puta do sada, naša delegacija je bila posebno uvažena od strane domaćina. U svim neformalnim razgovorima koje smo vodili sa srbijanskim rotarijancima, naš klub je okarakterisan kao  lider rotarijanstva u regionu. Predstavnici RC Bijeljina su i ovom prilikom bili svojevrsni ambasadori dobre volje, koji su učvrstili stara prijateljstva i ostvarili veliki broj novih poznanstava. Na naše veliko zadovoljstvo, znatan broj prisutnih rotarijanaca je bio na našoj proslavi 15-ogodišnjice čarterovanja pa su svoje impresije o tome podijelili sa ostalima. U Nišu smo im podijelili CD-ove sa fotografijama sa naše proslave, a ostalim naše monografije.
Organizacija ove proslave je bila na visokom nivou, a izuzetno prijatni domaćini su učinili da to veče bude za nezaborav.