Categories
Rotary aktivnosti

20 godina čartera RC Šabac

Dana 30.11.2019. godine, naš kumovski klub, Rotary Club Sabac, obilježio je 20 godina postojanja. Na ovoj proslavi, koja se održala na brodu “Bela Lađa” u Šapcu, bili su prisutni predstavnici našeg kluba: Đuro Stanojević, čarter član i podpredsjednik kluba i Slaviša Stojanović, ceremonijal majstor. Takođe, u bijeljinskoj delegaciji su bile i članice Inner Wheel Club Bijeljina Vesna Kusturić, predsjednica i Rosa Stojanović, rizničar kluba.
Pored naše delegacije, ovom svečanom događaju prisustvovalo je stotinjak rotarijanaca, iz tri distrikta (D-2483, D-1910 i D-1912). Koliko je značajan ovaj jubilej potvrđuje i činjenica da su te večeri bili prisutna tri distriktna past guvernera i dolazeća guvernerka, te dva distriktna pomoćnika guvernera.
Uz dobro osmišljen kulturno-umjetnički program i bogatu trpezu, predstavnici 15 rotari klubova iz Srbije, Slovenije i BiH uživali su u druženju, razmjeni iskustava i uspostavljanju novih prijateljstava i saradnje.
Predstavnici Rotary Club Bijeljina su se tom prilikom obratili skupu prigodnim govorom te poklonili domaćinima jednu umjetničku sliku sa posvetom, kao uspomenu na ovaj važan jubilej. Članovi našeg kumovskog kluba su se zaista potrudili da nam ovo veče ostane u lijepom sjećanju.